Videointerfoane

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul interfoanelor si videointerfoanelor, reparam ,montam si comercializam orice fel de interfoane videointerfoane analogice sau digitale ,  audio sau video la vila curte sau bloc. Oferim componete noi , sh , accesorii pentru interfon ( yale  electromagnetice , yale aplicate , yale ingropate , amortizoare  usa , butuc aplicat ) posturi de interfoane , videointerfoane , panouri exterioare , garantie extinsa la lucrarile executate, la cerere oferim service ( intretinere )
Firma noastra dispune ce cel mai calificat personal pentru repararea , instalarea sau modernizarea interfonelor / videointerfoanelor d-vostra.
Fie ca vreti sa reparati , montati , modernizati un interfon sau videointerfon intr-o casa / vila sau intr-un bloc dispunem de cei mai buni specialisti.

Beneficiati de cel mai bun suport tehnic de la o echipa autorizata de:

ATRS ( ASOCIATIA ROMANA PENTRU TEHNICA DE SECURITATE )
IGPR ( INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE )
ANRE (AUTORITATEA NATIONALA DE REGLEMENTARE IN DOMENIUL ENERGIEI)

touch_line

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clic aici pentru VIDEOINTERFOANE ELECTRA
VIDEO INTERFOANE GENWAY
 

 

 

 

 

 

 

 

Clic aici pentru VIDEOINTERFOANE GENWAY

PENTRU MAI MULTE DETALI CLIK AICI

One Response to Videointerfoane

  1. ANA says:

    BUNA ZIUA SUNT ADMINISTRATORA UNUI BLOC DIN BUCURESTI AM APELAT LA SERVICIILE DUMNEAVOSTRA PT MONTAREA UNUI INTERFON CU 30 POSTURI. SERVICIILE, PROMTITUDINEA SI PRETURILE SUNT MAI MULT DECAT SATISFACATOARE SI NU POT DECAT SA VA RECOMAND CU TOATA INCREDREA.

Lasă un răspuns